enil.no0

Leverings­alternativ

Vi bruker Posten som transportør for alle våre sendinger.

Vi tilbyr følgende leveringsalternativer:

Posten

Sendingen foregår ved bruk av Postens Klimanøytrale servicepakke eller Postens Pakke i postkasse, avhengig av størrelsen og verdien på forsendelsen.

Dersom den sendes som klimanøytral servicepakke, henter du pakken på et av Postens utleveringssteder. Du varsles om ankommet pakke via SMS og/eller e-post eller hentemelding i postkassen. Dersom du ønsker SMS-varsling må du oppgi et gyldig norsk mobilnummer som telefonnummer. Du vil kunne spore pakken ved hjelp av et sendingsnummer som du mottar fra Posten.

Pakken leveres klimanøytralt. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp.

For mindre forsendelser, hender det at vi benytter Pakke i postkassen. Da leveres pakken direkte i postkassen din. 

Vi sender vanligvis pakken samme dag eller neste virkedag etter at vi har mottatt bestillingen. Posten bruker normalt 1-3 virkedager på å levere pakken videre til deg. 

Tjenesten er gratis for ordre med verdi over 900 kr, og koster 89 kr ellers.

Postens Hjemlevering

Vi tilbyr Postens hjemleveringstjeneste.

Pakken leveres på døren mandag-fredag mellom kl 17 og kl 21. Du vil bli varslet når pakken er underveis, samt oppringt 30-60 minutter før Posten ankommer ditt hjem. Tjenesten er tilgjengelig i de fleste byer og større tettsteder.

Tjenesten koster 129 kr.

Les mer om leveringsalternativene på Postens nettsider.

Henting i butikk (etter avtale)

Du har også mulighet til å hente pakken selv hos oss i Tordenskjoldsgate 8 i Holmestrand.

Henter du selv, betaler du ingenting for frakt, men det er viktig at du avtaler hentetidspunkt på forhånd, da butikken foreløpig ikke har faste åpningstider.

Levering til Svalbard og utlandet

Vi leverer per dags dato ikke utenfor Norges tollgrenser. Vi håper å tilby dette på et senere tidspunkt.