enil.no 0Vis handlevognViser handlevogn
Vi prøver å besvare alle meldinger fortløpende. Hvis du allikevel ikke får svar umiddelbart, legg gjerne igjen e-postadressen eller telefonnummeret ditt i chatten, så vil vi komme tilbake til deg så snart som mulig.
Blogg > Vi er nå også importør av Winforce

Vi er nå også importør av Winforce

21. august 2022

Etter å ha vært forhandler av Winforce siden 2019, er vi nå også importør og distributør av dette produktet i Norge. Vi er veldig fornøyde med å ha et så anerkjent premium-merke som Winforce i vårt sortiment!

Winforce er eksklusiv sveitsisk sportsernæring med produkter spesiallaget for de lange treningsøktene og konkurransene.

Winforce har blitt brukt av en lang rekke av de fremste idrettsutøverne, deriblant Dario Cologna, Gunn-Rita Dahle Flesjå, Multivan Merida Biking Team og de tidligere ski-, sykkel- og triatlonlagene til United Bakeries med utøvere som Thomas Alsgaard og Rune Høydahl i spissen. Jakob Ingebrigtsen ses også drikkende av en Winforce-flaske i minst en episode av serien Team Ingebrigtsen på TV. 

Sportsdrikken Carbo Basic Plus er basert på en unik kombinasjon av karbohydrater, hvorav en stor andel er langkjedete, komplekse karbohydrater i tillegg til noe stivelse.
Sportsgelen Ultra Energy Complex inneholder i tillegg til karbohydrat, fire høykvalitets vegetabilske oljer og L-karnitin.
Sammen gir de deg energi som holder deg i gang lengre enn det normal sportsernæring gjør.

Har du en butikk og ønsker å bli forhandler av Winforce eller Beet It Sport, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!