enil.no 0Vis handlevognViser handlevogn
Vi prøver å besvare alle meldinger fortløpende. Hvis du allikevel ikke får svar umiddelbart, legg gjerne igjen e-postadressen eller telefonnummeret ditt i chatten, så vil vi komme tilbake til deg så snart som mulig.
Blogg > Vi er nå importør av Beet It Sport

Vi er nå importør av Beet It Sport

03. mars 2021

Etter at den forrige importøren av Beet It Sport kastet inn håndkleet, er enil.no nå importør og distributør av dette produktet i Norge. Vi er selvfølgelig veldig fornøyde med å ha Beet It Sport i vårt sortiment!

Beet It Sport er et verdenskjent merke innen sportsernæring. Det blir brukt av en stor del av den absolutte eliten innen utholdenhetsidetter i verden.
Eliud Kipchoge brukte Beet It Sport da han satt verdensrekord på maraton i 2018. Han brukte det også da han løp maratondistansen på under to timer i 2019, med hjelp av blant annet Ingebrigtsen-brødrene som fartsholdere.
Geraint Thomas som vant sammenlagtseier i Tour de France i 2018, er en annen kjent utøver som bruker Beet It Sport.  

De prestasjonsfremmende effektene av å drikke rødbetejuice, er godt kjent. Rødbetejuice utvider blodkarene og bedrer arbeidsøkonomien slik at oksygenbehovet reduseres. Studier har konkludert med at rødbetejuice gjør at man ved et gitt oksygenopptak dermed kan løpe fortere eller holde på lenger. Blant annet har man funnet en assosiasjon mellom inntak av rødbetejuice og 15 prosent forlenget tid til utmattelse ved løp på høy intensitet (Lansley et al., 2011), og mellom inntak av rødbetejuice og 2,8 prosent tidsforbedring ved 16,1 km distanse på sykkel (Lansley et al., 2011).

Beet It Sport er shots og konsentrat fremstilt av konsentert rødbetejuice. Der andre rødbetejuice-produkter ofte har et lavt og sterkt varierende nitratinnhold, har Beet It Sport et kvalitetssikret, høyt nitratinnhold. Dette gjør det enkelt å få i seg den mengden som kreves for å maksimalt av den prestasjonsfremmende effekten.