enil.no 0Vis handlevognViser handlevogn
Vi prøver å besvare alle meldinger fortløpende. Hvis du allikevel ikke får svar umiddelbart, legg gjerne igjen e-postadressen eller telefonnummeret ditt i chatten, så vil vi komme tilbake til deg så snart som mulig.
Blogg > Norges raskeste nettbutikk?

Norges raskeste nettbutikk?

31. oktober 2018

Vi vet ikke hvilken nettbutikk som er Norges raskeste, men tester viser i alle fall at enil.no er svært rask.

Vi har brukt Lighthouse til å teste den opp mot noen av Norges mest kjente norske nettbutikker. Under kan du se testresultatene og lese om hvordan du veldig enkelt kan gjøre samme test selv.

Google Chrome er Norges (og verdens) desidert mest brukte nettleser. Den har støtte for Lighthouse innebygget, så det å kjøre en test er svært enkelt. Her er hvordan du gjør det (se også videoen nedderst i innlegget):

  1. Gå til nettsiden du vil teste i Google Chrome for PC eller Mac.
  2. Hent opp DevTools (utviklerverktøy) ved å trykke Ctrl + Shift + I.
  3. Velg Audits (i nyere versjoner av Google Chrome er dette endret til Lighthouse) fra menyen på toppen.
  4. Huk av for de alternativene du ønsker for testen, og klikk så på knappen som sier Run Audits.

Her er testresultatene vi fikk når vi testet nettsiden for mobil, uten struping av netthastigheten:

Testresultatene vil kunne variere litt ut i fra hvilke innstillinger man bruker for testen, og hvilken nettside på nettstedet som testes. Det er ikke alltid enil.no vil oppnå 100 av 100 i samtlige kategorier slik den gjorde denne gangen. Men vi har faktisk fortsatt til gode å se noe annet nettsted som jevnt over scorer bedre enn enil.no på denne testen. Dersom du vet om noen, så send oss gjere en e‑post.

Det er jo også et annet aspekt ved det å være en rask nettbutikk. Det er hvor raskt varene blir levert. Også på dette området er nettbutikken svært raskt. Vi selger (i alle fall foreløpig) bare ting som vi har på eget lager i Holmestrand, så vi rekker stort sett alltid å pakke varene og å få sendt dem med første mulige postforsendelse.

Her er video av testen vi gjorde: