enil.no0
Blogg

Vi er nå også importør av Winforce

21. august 2022

Etter å ha vært forhandler av Winforce siden 2019, er vi nå også importør og distributør av dette produktet i Norge. Vi er veldig fornøyde med å ha et så anerkjent premium-merke som Winforce i vårt sortiment!

Fortsett å lese

Kopiert av Norges største nettsted?

25. juli 2021

Man sier jo at kopiering er den høyeste form for smiger. Vi kan ikke vite helt sikkert om Norges største nettsted faktisk har latt seg inspirere av oss, eller om dette bare er et tilfelle av at "great minds think alike";-) Men dette er hva vi vet…

Fortsett å lese

Vi er nå importør av Beet It Sport

03. mars 2021

Etter at den forrige importøren av Beet It Sport kastet inn håndkleet, er enil.no nå importør og distributør av dette produktet i Norge. Vi er selvfølgelig veldig fornøyde med å ha Beet It Sport i vårt sortiment!

Fortsett å lese

Universell utforming av nettbutikker

10. april 2020

Helt siden 2014 har Norge hatt et lovpålagt krav om at alle nye digitale løsninger skal være universelt utformet. Med det menes at løsningen må utformes slik at den kan benyttes av flest mulig - inkludert folk med forskjellige funksjonsnedsettelser. Man trenger dessverre ikke å sjekke lenge for å konstantere at dette er et lovkrav som mange kjente norske nettbutikker ikke forholder seg til.

Fortsett å lese

Perfekt score i Lighthouse

05. august 2019

Lighthouse er et nyttig verktøy for å forbedre ytelsen, kvaliteten og korrektheten til nettsteder og webapper. Verktøyet er veldig lett tilgjengelig, da det er innebygget i Google Chrome som er verdens mest brukte nettleser. Når man starter Lighthouse, kjøres en rekke tester mot nettsiden, og det genereres deretter en rapport som sier hvor bra nettsiden gjorde det.

Ikke mange nettsteder har en helt perfekt score i Lighthouse. Vi vet faktisk ikke om noen andre nettsteder enn enil.no og Naturalis som har det. Svært få har derfor sett fyrverkeriet du kan se i videoen under, som kom da enil.no oppnådde en helt perfekt score.