enil.no 0Vis handlevognViser handlevogn
Vi prøver å besvare alle meldinger fortløpende. Hvis du allikevel ikke får svar umiddelbart, legg gjerne igjen e-postadressen eller telefonnummeret ditt i chatten, så vil vi komme tilbake til deg så snart som mulig.
Blogg

Hvorfor vi ikke bruker AI-generert innhold

23. april 2023

Vi liker generelt å ligge langt fremme med nye teknologier for vår nettbutikkløsning. enil.no var for eksempel den andre nettbutikken i Norge som ble laget som en Single Page Application (SPA). Den første var en nettbutikk undertegnede var med å utvikle og starte hos en tidligere arbeidsgiver i 2013. Først nå de siste to årene har en drøss med andre nettbutikker kommet etter og blitt lansert eller relansert som SPAer.

enil.no var også den første nettbutikken i Norge som var en fullverdig Progressive Web Application (PWA), og vi benytter per dags dato flere andre teknologier som vi ikke ser at noen andre enn oss hittil har tatt i bruk.

De siste årene har det allikevel vært to fremtredende teknologier som det har vært veldig mye oppmerksomhet rundt, som vi har valgt å styre fullstendig unna. Begrunnelsen for å droppe de to teknologiene er stikk motsatt av hverandre. Den ene teknologien har vi droppet fordi den fungerer altfor dårlig - den andre fordi den fungerer altfor bra.

Fortsett å lese

Vi er nå også importør av Winforce

21. august 2022

Etter å ha vært forhandler av Winforce siden 2019, er vi nå også importør og distributør av dette produktet i Norge. Vi er veldig fornøyde med å ha et så anerkjent premium-merke som Winforce i vårt sortiment!

Fortsett å lese

Kopiert av Norges største nettsted?

25. juli 2021

Man sier jo at kopiering er den høyeste form for smiger. Vi kan ikke vite helt sikkert om Norges største nettsted faktisk har latt seg inspirere av oss, eller om dette bare er et tilfelle av at "great minds think alike";-) Men dette er hva vi vet…

Fortsett å lese

Vi er nå importør av Beet It Sport

03. mars 2021

Etter at den forrige importøren av Beet It Sport kastet inn håndkleet, er enil.no nå importør og distributør av dette produktet i Norge. Vi er selvfølgelig veldig fornøyde med å ha Beet It Sport i vårt sortiment!

Fortsett å lese

Universell utforming av nettbutikker

10. april 2020

Helt siden 2014 har Norge hatt et lovpålagt krav om at alle nye digitale løsninger skal være universelt utformet. Med det menes at løsningen må utformes slik at den kan benyttes av flest mulig - inkludert folk med forskjellige funksjonsnedsettelser. Man trenger dessverre ikke å sjekke lenge for å konstantere at dette er et lovkrav som mange kjente norske nettbutikker ikke forholder seg til.

Fortsett å lese