enil.no0
Blogg

Vi er nå importør av Beet It Sport

03. mars 2021

Etter at den forrige importøren av Beet It Sport kastet inn håndkleet, er enil.no nå importør og distributør av dette produktet i Norge. Vi er selvfølgelig veldig fornøyde med å ha Beet It Sport i vårt sortiment!

Fortsett å lese

Universell utforming av nettbutikker

10. april 2020

Helt siden 2014 har Norge hatt et lovpålagt krav om at alle nye digitale løsninger skal være universelt utformet. Med det menes at løsningen må utformes slik at den kan benyttes av flest mulig - inkludert folk med forskjellige funksjonsnedsettelser. Man trenger dessverre ikke å sjekke lenge for å konstantere at dette er et lovkrav som mange kjente norske nettbutikker ikke forholder seg til.

Fortsett å lese

Perfekt score i Lighthouse

05. august 2019

Lighthouse er et nyttig verktøy for å forbedre ytelsen, kvaliteten og korrektheten til nettsteder og webapper. Verktøyet er veldig lett tilgjengelig, da det er innebygget i Google Chrome som er verdens mest brukte nettleser. Når man starter Lighthouse, kjøres en rekke tester mot nettsiden, og det genereres deretter en rapport som sier hvor bra nettsiden gjorde det.

Ikke mange nettsteder har en helt perfekt score i Lighthouse. Vi vet faktisk ikke om noen andre nettsteder enn enil.no og Naturalis som har det. Svært få har derfor sett fyrverkeriet du kan se i YouTube-videoen under, som kommer når en nettside oppnår en helt perfekt score.

Nytt tilbud til våre reisende

15. juli 2019

Når det gjelder reisene vi tilbyr gjennom enil.no, har vi hele tiden følt at vi står i en vanskelig spagat. Reiser og opplevelser er en god ting, og reisene vi tilbyr foregår i samarbeid med seriøse aktører som har riktige verdier, og som er veldig opptatt av bl.a. bærekraft.

Men verden står ovenfor et enormt klimaproblem, og reiser til utlandet innebærer ofte flyvninger. Vi må kutte klimagassutslipp raskt, og flyreiser er en av de tingene mange av oss gjør, som bidrar med de største utslippene.

For å bøte på dette, har vi helt fra starten av tilbudt oss å dekke klimakvoter for flyreisene folk gjør i forbindelse med turene våre. Det hjelper noe, men vi ønsker å gjøre mer.

På bakgrunn av dette har vi nylig endret våre betingelser, slik at du nå får hele 15% rabatt på prisen på reisen dersom du dokumenterer at du bruker andre reisemåter enn fly til og fra destinasjonen i utlandet.

Fortsett å lese

Påskeegg

19. april 2019

I disse påsketider kan vi informere om at vi lenge har hatt flere godt skjulte påskeegg her på enil.no.

For de som ikke er kjent med begrepet "påskeegg" i software-sammenheng, viser dette til gjemt og uventet funksjonalitet som er lagt inn av utviklerne, og som oftest er vanskelig å finne.

Fortsett å lese