enil.no 0Vis handlevognViser handlevogn
Vi prøver å besvare alle meldinger fortløpende. Hvis du allikevel ikke får svar umiddelbart, legg gjerne igjen e-postadressen eller telefonnummeret ditt i chatten, så vil vi komme tilbake til deg så snart som mulig.

Betalings­alternativ

Kortbetaling, faktura og Vipps

Vi tilbyr gebyrfri kortbetaling, faktura og Vipps via Worldline.


Ingen kortinformasjon lagres hos oss, men blir lagret hos vår samarbeidspartner Worldline som oppfyller kravene for Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS).

Når du betaler med debit/kredittkort eller Vipps, trekkes beløpet fra kontoen din ved bestilling.

Fakturabetaling skjer i samarbeid med Walley. Alle spørsmål vedrørende dine fakturaer kan rettes til dem via e-post hello@walley.no eller telefon 22 41 14 55.

Kortbetaling via Stripe

Vi tilbyr kortbetaling levert av Stripe.

Stripe er en av verdens mest anerkjente løsninger for onlinebetaling.

Med Stripe blir kortinformasjonen aldri sendt gjennom våre systemer, men sendes direkte til Stripes servere. Dette betyr at vi ikke behandler eller oppbevarer sensitive kortdata i våre systemer.

Sikkerhet er helt sentralt i alle Stripe sine systemer, og de har sertifisering på aller høyeste nivå som leverandør av betalingsløsninger.

Betalinger med Stripe medfører høyere kostnader for oss enn vårt standard betalingsalternativ. Derfor tar vi et betalingsgebyr på 10 kr dersom du velger å betale med Stripe.

Mer om sikkerheten hos Stripe

PayPal

Vi tilbyr også betaling via PayPal.

 

Dersom du allerede har en PayPal-konto, og har registrert et betalingskort på denne, kan du bare logge inn på PayPal for å betale. Dersom du ikke allerede har en PayPal-konto, kan du enkelt opprette dette når du utfører betalingen.

Vi bruker PayPal Checkout i nettbutikken. Innloggingen og godkjenningen av transaksjonen gjennomføres da i et popup-vindu som tilhører www.paypal.com.

Betalinger med PayPal medfører høyere kostnader for oss enn vårt standard betalingsalternativ. Derfor tar vi et betalingsgebyr på 10 kr dersom du velger å betale med PayPal.

Mer om sikkerhet og kjøperbeskyttelse hos Paypal

Sikkerhet

Det å handle på enil.no er helt trygt. I tillegg til å benytte seg av betalingsløsninger levert av internasjonalt anerkjente leverandører, er hele nettbutikken utviklet med et sterkt fokus på sikkerhet.

Alle nettsidene leveres utelukkende over HTTPS med bruk av TLS-kryptering. Vi bruker også HSTS for å forhindre at nettleseren din skal kunne kommunisere med nettbutikken over en usikker forbindelse. Dette gjør at enil.no får høyeste rangering av sikkerheten (A+) når man tester det på nettstedet SSL Labs.