enil.no0

Betalings­alternativ

Kortbetaling, faktura og Vipps

Vi tilbyr gebyrfri kortbetaling, faktura og Vipps via Bambora Checkout.

Ingen kortinformasjon lagres hos oss, men blir lagret hos vår samarbeidspartner Bambora som oppfyller kravene for Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS).

Når du betaler med debit/kredittkort eller Vipps, trekkes beløpet fra kontoen din ved bestilling.

Fakturabetaling skjer i samarbeid med Collector Bank. Alle spørsmål vedrørende dine fakturaer kan rettes til dem via e-post contactcenter@collectorbank.no eller telefon 22 41 14 55.

Du kan se status på dine betalinger på Min side hos Collector Bank.

PayPal

Vi tilbyr også betaling via PayPal.

 

Dersom du allerede har en PayPal-konto, og har registrert et betalingskort på denne, kan du bare logge inn på PayPal for å betale. Dersom du ikke allerede har en PayPal-konto, kan du enkelt opprette dette når du utfører betalingen.

Vi bruker PayPal Express Checkout i nettbutikken. Innloggingen og godkjenningen av transaksjonen gjennomføres da i et popup-vindu som tilhører www.paypal.com.

Betalinger med PayPal medfører høyere kostnader for oss enn våre andre betalingsalternativer. Derfor tar vi et betalingsgebyr på 10 kr dersom du velger å betale med PayPal.

Mer om sikkerhet og kjøperbeskyttelse hos Paypal

Sikkerhet

Det å handle på enil.no er helt trygt. I tillegg til å benytte seg av betalingsløsninger levert av internasjonalt anerkjente leverandører, er hele nettbutikken utviklet med et sterkt fokus på sikkerhet.

Alle nettsidene leveres utelukkende over HTTPS med bruk av TLS-kryptering. Vi bruker også HSTS for å forhindre at nettleseren din skal kunne kommunisere med nettbutikken over en usikker forbindelse. Dette gjør at enil.no får høyeste rangering av sikkerheten (A+) når man tester det på nettstedet SSL Labs.