enil.no 0Vis handlevognViser handlevogn
Vi prøver å besvare alle meldinger fortløpende. Hvis du allikevel ikke får svar umiddelbart, legg gjerne igjen e-postadressen eller telefonnummeret ditt i chatten, så vil vi komme tilbake til deg så snart som mulig.

Aktivitetsreiser til Kroatia

Vi tilbyr aktivititetsferier i Dubrovnik området i samarbeid med Kroatias første, største og ledende arrangør av sport- og opplevelsesreiser.

Vår samarbeidspartner arrangerer seilturer over flere dager hvor du bor på en moderne katamaran, i tillegg til andre aktivitetsferier med fokus på aktiviteter som padling, snorkling, SUP og sykling. Dagene er fylt med en god blanding av aktivitet, kultur, matopplevelser, og egentid som du kan fylle med det du måtte ønske.

De kan også tilby dagsturer for deg som allerede har booket ferien, men trenger å fylle noen dager med aktiviteter. Dette gjelder seiling, padling, sykling og gåturer. Kontakt oss og vi vil sette deg i kontakt med vår partner for å gi deg et tilbud.

Vår samarbeidspartner ønsker å tilby opplevelser som etterlater gjestene med et autentisk inntrykk av Kroatia. Derfor er besøk på mindre steder og lokale restauranter, en del av opplevelsen som de erfarne guidene vil la dere ta del i. På denne måten støtter vi også lokalbefolkningen og økonomien i et land som fortsatt merker ettervirkningene etter krigen.

Spesialtilbud til våre reisende

Det skal lønne seg å være kunde hos oss. Prisene du finner hos oss på disse reisene, er akkurat de samme som de du finner alle andre steder. Men booker du turen gjennom oss, får du i tillegg tilbud om 60% rabatt på et valgfritt par solbriller i nettbutikken.

Vi sponser 15% av prisen på reisen dersom du unngår å reise med fly

Vi skjønner at folk noen ganger trenger å fly. Samtidig ønsker vi å oppfordre folk til å prøve andre, mer miljøvennlige måter å reise på. Derfor har vi bestemt at vi sponser de som kan dokumentere at de ikke benytter seg av fly i forbindelse med reisen, med 15% av prisen som betales til vår samarbeidspartner i Kroatia. Det vil kunne bidra et stykke på vei til å dekke f.eks. togbilletter frem og tilbake til Kroatia. Togbilletter til Europa kan forøvrig kjøpes her.

Dersom dere velger å fly til Kroatia, kan vi heller sponse klimakvoter for reisen. Dersom dere går til myclimate og kjøper klimakvoter for reisen, kan dere sende oss en kopi av fakturaen, eller sertifikatet dere mottar, og vi vil gladelig refundere kjøpssummen til dere.

Vi fant dessverre ingen produkter som samsvarer med «+ferie +kroatia».

Forslag:

  • Sjekk at alle ordene er stavet rett.
  • Prøv andre søkeord.
  • Prøv mer generelle søkeord.