enil.no0
Aktivitetsferie > Kroatia

Aktivitetsreiser til Kroatia

I samarbeid med Kroatias første, største og ledende arrangør av sport- og opplevelsesreiser, tilbyr enil.no aktivititetsferier i Dubrovnik området. Vår partner arrangerer seilturer over flere dager hvor du bor på en moderne katamaran, i tillegg til andre aktivitetsferier med fokus på aktiviteter som padling, snorkling, SUP og sykling. Dagene er fylt med en god blanding av aktivitet, kultur, matopplevelser, og egentid som du kan fylle med det du måtte ønske.

Vi kommer også til å tilby dagsturer for deg som allerede har booket ferien, men trenger å fylle noen dager med aktiviteter. Dette gjelder seiling, padling, sykling og gåturer. Kontakt oss og vi vil sette deg i kontakt med vår partner for å gi deg et tilbud.

Vår samarbeidspartner ønsker å tilby opplevelser som etterlater gjestene med et autentisk inntrykk av Kroatia. Derfor er besøk på mindre steder og lokale restauranter, en del av opplevelsen som de erfarne guidene vil la dere ta del i. På denne måten støtter vi også lokalbefolkningen og økonomien i et land som fortsatt merker ettervirkningene etter krigen.

Vi er opptatt av å ta miljømessig ansvar. Derfor er vårt utgangspunkt at alle aktiviteter skal utføres uten skade på omgivelser, slik at vi fortsatt kan glede oss over fantastiske opplevelser i mange år fremover.

Det skal lønne seg å være kunde hos enil.no. Booker du tur gjennom oss, får du tilbud om 60 % rabatt på et valgfritt par solbriller i nettbutikken.

Seiling i Kroatia - hverdag
Seiling i Kroatia - hverdag
4 opplevelsesrike dager på katamaran i Adriaterhavet
Pris per person:
fra 580 €
Seiling i Kroatia - helg
Seiling i Kroatia - helg
4 opplevelsesrike dager på katamaran i Adriaterhavet
Pris per person:
fra 580 €
Multisportsferie ved øyene utenfor Dubrovnik
Multisportsferie ved øyene utenfor Dubrovnik
5 eller 8 opplevelsesrike dager for de som liker å være aktive utendørs
Pris per person:
fra 520 €