enil.no0

Om reisene

Vi tilbyr bare aktivititetsferier i samarbeid med de aller beste og mest seriøse norske og utenlandske operatørene innen denne typen reiser.

Vi er en ren formidler av bookingen. Selve betalingen for turen, vil du gjøre rett til våre samarbeidspartnere. Men booker du gjennom oss, vli du få oss som et ekstra kontaktpunkt angående turen, og vi vil selvfølgelig være svært opptatt av at du får en best mulig opplevelse.

Spesialtilbud for våre reisende

Det skal lønne seg å være kunde hos oss. Booker du tur gjennom oss, får du også tilbud om 60 % rabatt på et valgfritt par solbriller i nettbutikken.

Vi dekker klimakvoter for reisen din

Vi er opptatt av å ta miljømessig ansvar. Derfor er vårt utgangspunkt at alle aktiviteter skal utføres med minst mulig skade på omgivelsene. Vi ønsker også svært gjerne at det kjøpes klimakvoter for din reise til og fra turdestinasjonen. Etter at du har bestemt reisemåte, kan du derfor gå til myclimate Norway og kjøpe klimakvoter for reisen din. Deretter kan du sende oss en kopi av fakturaen, eller sertifikatet du mottar, og vi vil gladelig refundere hele beløpet til deg.

Til topps på Kilimanjaro
Til topps på Kilimanjaro
7 dagers tur til toppen av Afrikas høyeste fjell
Pris per person:
fra 35 000,-